Informes d’Avaluació de Tecnologies Sanitàries (AQuAS)

Us informem s’ha publicat al web de l’Agència d’Avaluació i Qualitat Sanitàries de Catalunya (AQuAS) l’informe d’avaluació Técnicas endoscópicas bariátricas primarias en personas adultas con o sin diabetes mellitus tipo 2. Eficacia, efectividad y seguridad, després de rebre l’aprovació per part de la Secretaria de la RedETS, responsable de l’encàrrec.

També està disponible la síntesi de l’informe, amb els resultats més rellevants de l’estudi. Aquest format ens permet exposar les principals conclusions i recomanacions que se n’extreuen dels informes d’una manera molt més visual.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore