Webinar “De la investigació a casa: Menjar durant el tractament del càncer”

Webinar “De la investigació a casa: Menjar durant el tractament del càncer”, impulsat per la Fundació Catalunya La Pedrera, i Alícia, tindrà lloc el proper 22 de novembre a les 16:00 hores, de manera online.

La Fundació Alícia ha posat en marxa unes guies sobre menjar durant el tractament del càncer totalment gratuïtes. Estan elaborades per professionals sanitaris i pacients oncològics per tal d’assolir un manteniment òptim de l’estat nutricional del pacient durant el tractament.

Podeu consultar el programa aquí.

Inscripcions aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore