Nota informativa – Comunicació de l’hora de celebració de la segona convocatòria de la prova objectiva corresponent a l’accés al títol d’Especialista en Infermeria Familiar i Comunitària

La Secretaria General notifica quela prova tindrà lloc a les 9:00h del 26 de novembre de 2022,  CONVOCATÒRIA ÚNICA.

S’informa, també, de les dates clau en relació amb la prova esmentada:

  • Accés a la plataforma d’examen: L’accés a la plataforma d’examen es pot fer des del dia 22 de novembre fins al dia 2 de desembre.
  • Accés a les proves virtuals prèvies: Es realitzaran per a tots els aspirants els dies 22, 23 i 24 de novembre en aquesta plataforma
  • Presentació de reclamacions a les preguntes: Només es podran fer a l’adreça web, que tal com s’indica a la resolució de convocatòria, es publicarà com un apartat separat a la web del Ministeri d’Universitats dins l’apartat «Qüestionaris de la prova objectiva» de les 00:00 h del 28 de novembre a les 24:00 h del 30 de novembre, hora peninsular.
  • Revisió de l’examen realitzat: Des del dilluns 28 de novembre a les 7.00 hora peninsular, fins divendres 2 de desembre a les 22:00 hora peninsular.
  • Obtenció del certificat de participació: Des del dilluns 28 de novembre a les 7:00 hora peninsular, fins divendres 2 de desembre a les 22:00 hora peninsular.

Veieu la nota informativa completa aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore