Cicle Reptes. Salut Planetària

La UOC continua amb una nova edició del Cicle Retos, l’objectiu del qual és el de reflexionar sobre els desafiaments que les organitzacions, l’educació, l’economia i la societat, han d’abordar en el seu conjunt. Reptes que s’hauran d’afrontar des d’una perspectiva que incorpore el valor de les experiències, punts de vista i realitats locals.

Les anteriors sessions poden ser visualitzades en el següent enllaç.

La sisena sessió, Salut Planetària, serà impartida per Mireia Gascón, investigadora de l’Institut de Salut Global de Barcelona i professora del màster interuniversitari en Salut Planetària de la UOC-UPF-ISGlobal; Anna Bach, professora de l’àrea de nutrició i investigadora del grup FoodLabs dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC, i Cristina O’Callaghan-Gordo, investigadora del mateix institut i professora dels Estudis de Ciències de la Salut de la UOC. La moderació serà a càrrec d’Albert Brosa, director de continguts de 8TV.

Durant el darrer segle, la humanitat ha fet grans progressos en la millora de la salut i el benestar de la societat. Aquests progressos s’han aconseguit a través d’una sobreexplotació dels recursos naturals que ens han portat a l’actual crisi climàtica i ambiental global. Si no es reverteixen les tendències actuals, la salut i el benestar de les generacions presents i futures quedaran compromesos. 

En aquest context, la Salut Planetària sorgeix com un nou enfocament que vol promoure la salut als límits del planeta en una societat justa i equitativa. Alguns dels reptes que aborda la Salut Planetària inclouen el canvi climàtic, la contaminació ambiental, la urbanització i la producció d’aliments. 

La sessió es durà a terme presencialment i també es podrà seguir en línia, el pròxim 23 de novembre, a les 18.30 h.

INFORMACIÓ I INSCRIPCIÓ

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore