Curs de “Promoció de l’Activitat Física i Salut Comunitària” (on line)

L’Organització Mundial de la Salut va publicar el Pla d’acció mundial sobre activitat física 2018-2030: Persones més actives per a un món més sa.
Les infermeres familiars i comunitàries estem al millor entorn per poder contribuir a desenvolupar els objectius d’aquest pla: Reduir la inactivitat física en un 10% per al 2025.
L’activitat física té múltiples beneficis sanitaris, socials i econòmics i pot contribuir a aconseguir els objectius de desenvolupament sostenible per al 2030 i les infermeres podem ser líders en aquestes accions.

OBJECTIU GENERAL
Proporcionar als participants un conjunt actualitzat de coneixements, habilitats, actituds i destreses, recolzades en l’evidència científica, que els permeti millorar les competències en matèria de promoció de l’activitat física per a la salut, i les capacitats per a la posada en pràctica d’aquelles intervencions de infermeria relacionades amb lactivitat i lexercici físic.

l curs està dividit en 5 blocs, aquests blocs s’aniran obrint de forma seqüencial cada 2 setmanes, romanent oberts fins al final del curs.

Els tutors resoldran els dubtes i generaran nous continguts a través dels fòrums durant aquestes dues setmanes de dedicació al tema.

METODOLOGIA
Curs en línia en plataforma de formació de FAECAP

AVALUACIÓ

Per poder obtenir la certificació s’ha de:

  • Resoldre un examen tipus test per cada mòdul amb el 100% d’encerts
  • Resoldre un cas pràctic al final del temari

Més informació de les edicions disponibles aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore