Nova plataforma web ‘Menjar durant el tractament del càncer’

La Fundació Catalunya La Pedrera Alícia presenten la nova plataforma web ‘Menjar durant el tractament del càncer’, la nova web ajuda les persones que estan en tractament oncològic, i també els seus familiars i cuidadors, a tenir cura de la seva alimentació durant el procés. A més, l’eina es preocupa pel benestar emocional facilitant-los que puguin continuar gaudint del menjar.

La nova web ‘Menjar durant el tractament del càncer’ és un projecte social desenvolupat amb el màxim rigor científic que dona resposta a professionals i pacients amb dificultats a l’hora d’obtenir informació rigorosa i de qualitat per mantenir un estat nutricional òptim durant el tractament oncològic. Aquest recurs, promogut per la Fundació Catalunya La Pedrera i desenvolupat per Alícia, s’ofereix a totes les persones interessades de forma gratuïta.

La plataforma ‘Menjar durant el tractament del càncer’ s’ha elaborat en col·laboració d’oncòlegs, nutricionistes i personal sanitari dels millors centres de recerca i hospitalaris del país, cal destacar la col·laboració amb l’Institut Català d’Oncologia (ICO), el qual s’hi va sumar aportant coneixement i experiència a través de l’equip de la Unitat Funcional de Nutrició Clínica de l’ICO a l’Hospitalet de Llobregat. Aquestes col·laboracions i rigor han permès que la nova plataforma rebi l’aval de col·legis professionals de dietètica i nutrició i societats mèdiques de referència del país, com CODINUCAT (Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya) i SENPE (Societat Espanyola de Nutrició Clínica i Metabolisme).

Els continguts d´aquesta nova eina s’aniran actualitzant i ampliant de forma permanent per a un altre tipus de tumors i tenint en compte els avenços científics i innovacions alimentàries.

Accés a la plataforma

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore