Data del segon examen de la via extraordinària d’Infermeria Familiar i Comunitària

Comunicat emès aquest dimecres, 21 de setembre, per la Secretària General d’Universitats en referència a la celebració de la segona prova objectiva per a l’accés excepcional a l’especialitat al títol d’Infermeria Familiar i Comunitària. La data prevista de realització de l’examen és el dissabte 26 de novembre del 2022.

La data, hora i lloc de celebració de l’examen es comunicarà i confirmarà mitjançant una nova Resolució al BOE i nota informativa a través de la pàgina web del Ministeri dUniversitats . Això no obstant, la data prevista de realització de l’examen és el dissabte 26 de novembre de 2022.

La prova es farà en format virtual mitjançant la plataforma AvEx de la Universitat Nacional d’Educació a Distància (UNED).

S’obrirà un nou termini d’inscripció per a la participació a la segona convocatòria dels aspirants admesos a la prova objectiva que no es van inscriure per a la primera prova, en una nova plataforma d’inscripció.

Les preguntes, igual que en proves objectives anteriors, versaran sobre l’especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària recollides al programa formatiu vigent de l’esmentada especialitat, i són elaborades per especialistes en aquesta.

Veure la nota informativa aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore