S’amplia fins al 21 de setembre la quota reduïda per inscriure’s al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària

S’ha ampliat fins al 21 de setembre la inscripció a preu reduït per assistir al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que organitzem des de la Societat Catalana de Gestió Sanitària. Recorda que per ser persona sòcia encara tens més avantatges a l’hora d’apuntar-te a aquest esdeveniment, que tindrà lloc els dies 3 i 4 de novembre a Sitges.

Accedeix a la web del Congrés on trobaràs tota la informació i el procés per realitzar la inscripció.

Un congrés amb la presència de més de 40 experts en gestió sanitària i conferenciants internacionals i un espai d’experiències capdavanteres sobre experiència del pacient, nou marc d’avaluació i contractació de serveis basat en el valor salut, competències directives i lideratge ètic, transformació digital, integració de serveis per atendre la complexitat i noves infraestructures sanitàries.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore