XVI Premis Estratègia NAOS, edició 2022

L’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició (AESAN) ha convocat els XVI PREMIS ESTRATÈGIA NAOS, EDICIÓ 2022 (Resolució de 6 de juliol de 2022, de l’Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició) amb l’objectiu de reconèixer i divulgar aquells programes o projectes que fomentin una alimentació saludable i/o la pràctica d’activitat física, objectius de l’Estratègia per a la Nutrició, Activitat Física i prevenció de l’Obesitat (Estratègia NAOS), en qualsevol dels àmbits d’actuació d’aquesta Estratègia: familiar i comunitari, escolar, laboral, sanitari i empresarial.

Us convidem a participar en aquests XVI Premis Estratègia NAOS, enviant-nos els projectes o programes que comparteixen objectius amb l’Estratègia NAOS. Poden enviar les sol·licituds aquells projectes que no s’han presentat mai i també projectes que hagin optat a aquests Premis i/o que hagin aconseguit un accèssit a altres convocatòries però que no han estat premiats.

El termini de presentació de sol·licituds ja està obert, sent la data límit de participació: 9 de desembre de 2022, inclòs.

Trobareu tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore