Guia per a la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments per part de les infermeres de: Hipertensió, i: Diabetis mellitus tipus 1 i tipus 2

Resolució de 30 de juny de 2022, de la Direcció General de Salut Pública, per la qual es validen les Guies per a la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments subjectes a prescripció mèdica per part de les infermeres de: Hipertensió , i la de: Diabetis mellitus tipus 1 i tipus 2.

La Direcció General de Salut Pública, una vegada examinat el text i en considerar que el seu contingut és adequat i suficient als fins de la indicació, ús i autorització de dispensació pels infermers de medicaments d’ús humà subjectes a prescripció mèdica, ha acordat validar la «Guia per a la indicació, l’ús i l’autorització de dispensació de medicaments subjectes a prescripció mèdica per part de les infermeres de: Hipertensió (HTA) (codi d’identificació: 202107-GENFHTA) i la «Guia per a la indicació, ús i autorització de dispensació de medicaments subjectes a prescripció mèdica per part de les infermeres de: Diabetis mellitus tipus 1 i tipus 2 (codi d’identificació: 202107-GENFDM)», aprovades a la reunió del 13 de juliol del 2021 de la Comissió Permanent de Farmàcia del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut.

Podeu veure la resolució aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore