IV Premis Albert Ramos per a projectes de Salut Comunitària

L’Agencia de Salut Publica de Catalunya en col·laboració amb l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària (AIFICC), la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitaria (CAMFiC) i el Col·legi Oficial de Treball Social de Catalunya (TSCAT) a través del grup Atenció Primària Orientada a la Comunitat-APOC i la Xarxa AUPA, convoca dos premis amb l’objectiu de promoure la salut comunitària en l’àmbit de l’Atenció Primària i recordar la figura del metge Albert Ramos.

Bases

 1. Es concursarà mitjançant la presentació de projectes d’acció comunitària en salut que estiguin desenvolupant-se o ja realitzats a Catalunya i en l’àmbit de l’Atenció Primària i la Salut Pública. Els projectes han d’estar adreçats a col·lectius o comunitats amb l’objectiu de promoure la participació de les persones en la cura i la promoció de la salut.
 2. Poden optar al premis Equips d’Atenció Primària i/o Equips de Salut Pública. No s’admeten projectes individuals, caldrà la participació d’almenys 3 professionals que signaran el projecte.
 3. S’atorgaran 2 premis :
  1. Primer premi: 1.000 €
  1. Segon premi: 500€
 4. Els membres del jurat seran designats pel Grup APOC que està format per professionals de l’ASPCAT, CAMFiC, AIFICC i TSCAT. Per a la valoració dels projectes el jurat emprarà la Guia per Treballar en Salut Comunitària a Catalunya.
 5. La durada dels projectes presentats ha de ser d’un any com a mínim. Cal especificar les dates aproximades d’inici i de finalització en el cas de projectes ja finalitzats.
 6. El projectes es presentaran mitjançant un document amb els següents apartats:
 7. Motivació, com sorgeix el projecte?
 8. Context i anàlisi de la situació
 9. Equip de treball
 10. Objectius
 11. Metodologia
 12. Resultats (si no ha acabat presentar els resultats esperats)
 13. Participació i equitat

És podrà adjuntar material addicional del projecte: tríptics, pòsters, pel·lícules. Cal redactar el projecte evitant que els autors puguin ser identificats. Els responsables dels projectes premiats es comprometen a escriure un article sobre la seva experiència que es publicarà al Butlletí de Medicina de Família a Catalunya seguint les normes de publicació

Terminis: els projectes s’han d’enviar abans de les 14 hores del 30 de setembre de 2022 a [email protected] , en el “assumpte” del e-mail haurà de constar IV Premis Albert Ramos i en el cos els autors i el centre de treball.

La resolució de la convocatòria i entrega dels premis tindrà lloc el 10 de novembre de 2022 durant la celebració de la Jornada AUPA 2022 a Reus.

Podeu descarregar-vos les bases aquí

Animeu-vos a participar-hi!!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore