PAAS – Nous documents disponibles!


Teniu disponible la darrera vídeo-càpsula: Fals mite! La millor manera de menjar les verdures és bullint-les.

A l’enllaç següent trobareu totes les vídeo-càpsules de Falses creences sobre fruites i verdures.

Infografia i vídeo-càpsula “És temps de cireres”. Amb aquesta infografia interactiva podreu descobrir dades curioses sobre les cireres, informació sobre la producció, estacionalitat, aspectes nutricionals, recomanacions de consum i receptes…

Podeu consultar totes les infografies i vídeos de la col·lecció “És temps de ….” en l’enllaç següent.

L’excés de calor pot suposar un perill per a la salut i agreujar una malaltia crònica o provocar deshidratació i esgotament. Si l’exposició a temperatures molt altes es perllonga, la temperatura del cos pot elevar-se fins a nivells perillosos i es pot patir un cop de calor. Aquest trastorn, que pot arribar a tenir conseqüències molt greus, requereix atenció mèdica immediata. En aquest enllaç del Canal Salut, trobareu informació sobre les seves causes, factors de risc, símptomes, estratègies de prevenció, recursos d’interès i recursos per a professionals.

Per cinquè any consecutiu, l’Hospital Clínic de Barcelona i la Fundació Vila Casas impulsen l’edició de la Clínic Barcelona Summer School que se celebrarà del 4 al 14 de juliol. En total, seran 9 sessions en format semi-presencial, en les quals participaran més de 100 ponents, la majoria professionals de l’Hospital Clínic de Barcelona. Alguns dels seminaris se centren en la comunicació en salut i els estils de vida. Consulteu el programa.

Menges prou fruita i verdura? Posa’t a prova i descobreix si menges prou fruita i verdura amb l’enquesta interactiva que va preparar el diari ARA en col·laboració amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya en el marc de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures.

Begudes de soja, de civada, d’arròs, d’ametlla, de coco, de quinoa, de sèsam, d’avellana, de cànem, etc. La popularitat i presència de les begudes vegetals en el nostre entorn ha experimentat un increment des de fa uns anys però, per la seva composició nutricional, es tracta de begudes prescindibles en una alimentació saludable. En cas de consumir-ne, cal que siguin sense sucres ni edulcorants afegits i que estiguin enriquides amb calci i, si pot ser, amb vitamina D.

En aquest document de l’Agència de Salut Pública trobareu informació sobre el seu valor nutricional, recomanacions durant la infància, curiositats, recursos, etc.  

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore