Seminari Fonaments de la recepta d’exercici físic

Fonaments de la recepta d’exercici físic

El passat 6 d’abril coincidint amb el Dia Mundial de l’Activitat Física, es va presentar la segona edició de la Guia Prescripció d’Exercici Físic per a la Salut (Guia PEFS). A propòsit d’aquesta edició es presenta el primer dels seminaris que tindran lloc aquest any 2022. 

L’exercici físic és una eina de prevenció primària, secundària i terciària.  Sabem que evitar el sedentarisme i tenir un estil de vida actiu te molts beneficis per a la salut i el benestar de persones de totes les edats i condicions. 

En cas de persones amb limitacions físiques o de salut, cal adaptar la recepta d’exercici físic a les necessitats individuals per aconseguir el màxim benefici amb el mínim de risc d’acord amb la millor evidència disponible. 

Dins del cicle L’exercici físic com a eina de salut, el 21 de juny, de 14 h -15h, tindrà lloc a través de la plataforma Zoom, el primer de tres seminaris  on line adreçats a professionals de la salut i de l’exercici físic que te per títol Fonaments de la recepta d’exercici físic.  Podeu trobar el programa aquí. Us podeu inscriure en aquest enllaç.  En aquest primer seminari es comptarà amb la participació de les persones responsables de la direcció i la coordinació de la Guia PEFS.

Programa del seminari Fonaments de la recepta d’exercici físic  

14h-14:05h         Benvinguda i moderació

  • Eulàlia Roure Cuspinera. Agència de Salut Pública de Catalunya. 
  • Mariona Violán Fors. Secretaria General de l’Esport i de l’Activitat Física.  

14:05-14:35        Presentació dels fonaments de la recepta d’exercici físic.  

  • Manel González Peris. Especialista en medicina de l’educació física i l’esport. Doctor en biomedicina. Cap de la Unitat de medicina de l’esport de la Xarxa Santa Tecla Sanitària, Social i Docent, de Tarragona.  
  • Xavier Peirau Terés. Especialista en medicina de l’educació física i l’esport. Doctor en medicina i cirurgia. Llicenciat en Educació Física. Director de l’INEFC de Lleida.  

14:35-15h            Discussió oberta.  

Inscripció

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore