Guia pràctica d’administració de metotrexat subcutani en malalties inflamatòries immunomediades

La Federació d’Associacions d’Infermeria Comunitària i d’Atenció Primaria (FAECAP) presenta la Guia pràctica d’administració de metotrexat subcutani en malalties inflamatòries immunomediades, dirigida als professionals d’infermeria, que tenen un paper fonamental en l’abordatge dels pacients en tractament amb metotrexat, amb la participació de Francisco Cegri, com un dels autors de la mateixa.

Aquesta guia té la importància de recollir el conjunt de recomanacions basades en una revisió sistemàtica de l’evidència, amb l’objectiu d’optimitzar l’atenció sanitària als pacients amb aquestes malalties.
Aquestes recomanacions sobre la cura de pacients amb condicions clíniques específiques, com les vies d’administració, les presentacions, la dispensació, les contraindicacions, els medicaments perillosos, la seguretat d’administració i les intervencions d’infermeria en educació al pacient, componen, entre d’altres, els continguts de la guia, amb l’objectiu que els nostres professionals estiguin formats.
Esperem que aquesta guia sigui útil per a tots els professionals, tant de l’atenció primària com de l’atenció hospitalària i, a més, serveixi com un document primari, susceptible a totes les aportacions i suggeriments científics per a la seva modificació, ja que és un document obert i en constant actualització.

Descarregueu la guia aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore