Entrega Premis SANOFI – AIFiCC – CAMFiC a la innovació en gestió de la vacunació a l’Atenció Primaria de Salut.

En el marc del XV Congrés de l’AIFiCC, celebrat al World Trade Center de Barcelona, els dies 8 i 9 de juny,  es van fer entrega dels premis als millors projectes d’innovació en gestió de la vacunació.

Primer Premi: El SMS és una bona eina per augmentar cobertura en adolescents?. Autors: Sandra Arco (ABS 3 Progrés Raval, Badalona), Jaume Català (ABS 12 Morera Pomar, Badalona), Raúl Porras (ABS 8-10 Nova Lloreda, Badalona), Susanna Martínez (ABS 1 Martí Julià, Badalona), Esther Moral (ABS 9 Apenins, Montigalà)  i Maria José Sabariego (ABS 15 Montgat, Tiana).

Segon Premi: Telefarmàcia en atenció primària: impacte de l’assessorament dels farmacèutics en la vacunació contra la COVID-19. Autors: Anna Bonet, Mar Casanovas, Vanesa Garcia, Jeanette Gómez, Adrián López, Amanda López, Marta Massanés, Ester Vizcaino. I resta de professionals de la Unitat de Farmàcia d’Atenció Primària de la Gerencia Territorial de Catalunya Central de l’ICS.

Tercer Premi: Desenvolupament a l’Atenció Primària de la vacunació del SARS-Co2 en una població rural en època de pandèmia. Autors: Meritxell Cunillera, M. Encarna Domènech, Mònica Guillén. EAP Les Borges Blanques. ICS Lleida.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore