Carta de comiat | Alba Brugués

Benvolgudes, benvolguts,

Ahir, 13 de juny, a l’AIFiCC vam celebrar l’assemblea ordinària de socis on es va renovar parcialment la junta directiva, inclòs el canvi de presidència. Una de les reflexions que em venen al cap quan penso amb l’AIFiCC és una frase treta d’un tertulià que diu: “el que valen les hores fora de mercat se’n diu estimar”. Estimar una professió. Estimar a un col·lectiu: la infermera familiar i comunitària. Sense res més a canvi que l’orgull de veure-la créixer. Fer-la més forta, més influent i més visible.

Orgull i agraïment immens de totes i cadascuna de les infermeres que, amb la vostra aportació individual, ha fet créixer de forma col·lectiva una associació que en 22 anys ha passat de ser un paper en blanc a ser un referent en el sistema sanitari català.

Agrair a les sòcies fundadores, Rosa Ma Riera, Montse Moles i Ma Concepción López, per l’encert de crear una associació que representa la infermera d’atenció primària. I a totes i cadascuna de les 80 sòcies que durant aquests 22 anys heu format part de les seves juntes directives. A les més de 200 participants en els grups de treball. Unes 30 més que heu estat referents o expertes i que heu deixat la vostra petjada per fer possible el que ara som. La societat científica d’infermeria familiar i comunitària de referència dins del sistema de salut català i reconeguda per la societat com a garant de la salut comunitària. I sempre recordant els seus orígens, perquè com diu la dita: “qui perd els orígens perd la identitat”.

Agrair a la Cèlia Garcia i a la Gemma Amat, que també han deixat el càrrec, per compartir aquest llarg viatge plegades. Un autèntic privilegi.

Agrair també a totes i cadascuna de les persones que, durant els anys que he tingut l’honor d’estar vinculada a la junta directiva de l’AIFiCC, heu contribuït de forma incondicional a fer gran la nostra associació.

Felicitar a la nova presidenta, Ester Giménez i a tota junta entrant amb el convenciment que faran molt bona feina. Son bona gent, estan molt ben preparades i, sens dubte, contribuiran a que la infermera familiar i comunitària continuï creixent com es mereix.

Alba Brugués i Brugués

Barcelona, 14 de juny de 2022

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore