Obertes inscripcions! I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària, 3 i 4 de novembre a Sitges

Ja estan obertes les inscripcions per assistir al I Congrés Català de Gestió Clínica i Sanitària que la Societat Catalana de Gestió Sanitària organitza els dies 3 i 4 de novembre a Sitges. Fins el proper 14 de setembre pots gaudir d’una quota d’inscripció reduïda i més si ets soci de la SCGS.

Amb el lema Més Valor, aquest esdeveniment comptarà amb la participació de 40 experts de primer nivell i alguns d’abast internacional, que oferiran ponències sobre sis eixos temàtics: experiència del pacient, nou marc d’avaluació i contractació de serveis basat en el valor salut, competències directives i lideratges professionals basats en l’ètica, transformació digital, integració de serveis en l’atenció a pacients complexos i les infraestructures sanitàries dels temps que venen.

A la pàgina web pots consultar tota la informació i el programa disponible sobre aquest congrés, que compta amb el suport d’una vintena d’organitzacions sanitàries i acadèmiques, a més de societats científiques i col·legis professionals, inclosa l’AIFiCC.

L’objectiu del congrés és assentar les línies d’acció per transformar la gestió sanitària en una etapa post pandèmia.

Des de l’AIFiCC us animem a participar-hi!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore