Jornada sobre la infermeria de pràctica avançada. Marc organitzatiu i regulatori

Ens plau informar-vos sobre la  Jornada sobre la infermeria de pràctica avançada. Marc organitzatiu i regulatori, adreçada a professionals de la infermeria amb l’objectiu de donar a conèixer l’estat actual de la infermera de pràctica avançada, els resultats de l’estudi IPACAT 2018-2022 així com el marc normatiu i perspectives de futur.

La Jornada organitzada per la Subdirecció General d’Ordenació i Desenvolupament Professional-Direcció General de Professionals de la Salut en col·laboració amb la Càtedra de Direcció, Gestió I Administració Sanitàries de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Les dates de realització de la 1a edició el 15 de juny de 2022, de 14:00 a 16:00, en Modalitat: síncrona en línia.

Podeu consultar el programa aquí.

Les persones que vulguin participar a la sessió hauran d’accedir al FORMULARI abans del dia 13 de juny de 2022, una vegada rebuda i validada la inscripció rebreu un correu electrònic amb l’enllaç per accedir a la Jornada.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore