XPAtient Barcelona congress 2022: Call for projects

L’XPAtient Barcelona Congress 2022, el congrés sobre el canvi del model assistencial el qual empodera el pacient i el situa al centre de tots els processos, celebrarà la seva 7a edició els dies, 28 i 29 de setembre.
Reserva’t la data a l’agenda!

Enguany se centrarà en els reptes que després de la pandèmia COVID han aflorat en la nostra societat. Hi ha una crisi climàtica, una crisi econòmica i una crisi sanitària, totes tres relacionades entre si, a les quals cal fer front.

El congrés XPAtient hauria de contribuir a generar idees per afrontar aquest món incert. No hi ha fórmules màgiques i un abordatge per fer front a les crisis és pensar en els elements bàsics (back to basics) i en aquest sentit hi ha tres dimensions que caldria explorar:

  • Ser honestos, en el sentit de conèixer les nostres limitacions i entendre els límits de les nostres expectatives. Un equilibri fràgil entre no renunciar a mirar lluny (ambicions) però tocant de peus a terra.
  • Ser frugals, no en el sentit de la gasiveria, però sí en el sentit d’evitar el malbaratament.
  • Estar preparats. La formació sempre és l’element clau per sortir de les crisis.

El congrés fa una crida a la participació adreçada a empreses, institucions, startups, emprenedors, grups de recerca, fundacions, etc. que estiguin treballant en iniciatives que millorin l’experiència del pacient o cuidador i tinguin un cas d’èxit, una experiència o una tecnologia per mostrar, perquè presentin la seva proposta en el marc del congrés, i n’esdevinguin els seus ponents!

Presenta la teva iniciativa! Termini de presentació fins el 9 de juny. Més informació aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore