Tertúlia online: autocura per a professionals de la salut

Tenir cura de la salut pròpia és imprescindible per al nostre benestar. Permetre’ns temps per a la calma, fer aquelles aficions que ens agraden o demanar ajuda quan ho necessitem són formes de donar-nos el protagonisme que ens mereixem. Tot i això, aconseguir-ho no sempre és fàcil i el personal sanitari és un col·lectiu especialment vulnerable en aquest sentit.

L’ansietat, la depressió, l’estrès, el cansament o l’insomni afecten de manera destacada els que vetllen per la nostra salut des dels centres sanitaris. Per això, volem posar-los al centre i aquesta iniciativa va dirigida específicament al personal sanitari.

A la tertúlia online “Autocura per a professionals de la salut” s’abordaran els principals problemes de salut derivats del context laboral, pautes preventives, símptomes d’alerta, profunditzant en recomanacions davant de problemes de salut físics o emocionals derivats de l’entorn laboral.

Qui formarà part d’aquesta tertúlia?

  • José Francisco Àvila. Metge de família. Centre de Salut Santa Isabel de Leganés
  • Sonia Repullo. Infermera del Treball. Hospital Universitari Reina Sofia de Còrdova
  • Estefania Romero. Psicòloga
  • Diego Villalón. Treballador social. Fundació MÉS QUE IDEES

L’assistència és gratuïta. Més informació i inscripcions aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore