Actualització Recomanació Essencial: Antibiòtics en faringoamigdalitis en persones adultes

L’Essencial té com a objectiu identificar pràctiques clíniques de poc valor prevalents en el sistema sanitari català i elaborar recomanacions per tal d’evitar-les. La iniciativa col·labora estretament amb els professionals sanitaris i les Societats Científiques en aquesta identificació i elaboració de recomanacions, i compta amb el suport de l’Acadèmia de Ciències Mèdiques de Catalunya. En aquesta revisió ha participat Francisco Cegri, en representació de l’AIFiCC.

L’Essencial és una iniciativa de transferència de coneixement de l’evidència científica disponible sobre pràctiques clíniques de poc valor, és a dir, aquelles pràctiques que són inefectives, o no hi ha evidència sobre la seva efectivitat, comporten un risc i comprometen la seguretat del pacient. Una iniciativa creada per a millorar la qualitat de l’atenció sanitària centrada en les persones, a través de la seva implementació.

En aquesta recomanació podeu trobar una síntesi de les guies de pràctica clínica més recents i l’evidència científica més actual.

Tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore