És temps de calçots, nou fals mite i seminari sobre obesitat

En la darrera infografia sobre fruites i verdures elaborades en el marc de l’Any Internacional de les Fruites i les Verdurestrobem el el calçot, típic del territori i d’aquesta època de l’any. A la infografia És temps de calçots” hi trobareu dades sobre les zones de cultiu, les característiques nutricionals, les formes de consum i possibilitats gastronòmiques, receptes, estratègies per reduir-ne el malbaratament, etc.

També podeu consultar el vídeo “És temps de calçots” aquí.

Podeu veure totes les infografies i vídeos disponibles aquí.

També teniu disponible una nova vídeo-càpsula: Fals mite! Prendre suc de llimona en dejú és bo per a la salut.

Al següent enllaç trobareu totes les vídeo-càpsules de Falses creences sobre fruites i verdures.

Així mateix, us informem que el proper seminari web, amb el títol “Ni calories ni culpes: canviant la mirada en l’abordatge de l’obesitat”, preparat l’Agència de Salut Pública de Catalunya per a professionals de la Salut, es durà a terme el dijous 31 de març, de 13h a 15h.

Consulteu el programa en aquest enllaç. Enllaç a la inscripció

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore