Jornada d’Innovació en Salut

Presentació Rutes Assistencials 2.0 i Projecte Innovació en Atenció Primària, en el marc de l’Atenció Integrada i el nou Pla de Salut

Us informem que el proper 29 de març, de 16:30 a 19:15 hores, tindrà lloc la Jornada d’Innovació en Salut, a l’Auditori d’Esade Creapolis. 

Aquest acte té com a principal objectiu presentar els tres projectes d’innovació en salut que han estat impulsats conjuntament pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya i  Esade Creapolis.

Es presentarà el projecte d’Innovació en Atenció Primària liderat i desenvolupat conjuntament amb les societats científiques AIFiCC, CAMFiC i SCGS que té com a objectius identificar i consensuar les àrees de millora de l’Atenció Primària de Salut i presentar propostes de solucions innovadores per l’Atenció Primària.

A continuació es presentaran els projectes sobre Rutes Assistencials 2.0 de la Cronicitat-Complexitat (PCC/MACA)  i la Diabetis, amb la presentació els nous dissenys de rutes centrats en la persona i els factors clau d’èxit en la definició i implantació territorial de les rutes assistencials a Catalunya.

Podeu trobar més informació aquí.

Per a inscripcions, aneu aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore