XV Congrés de l’AIFiCC

Us volem presentar la quinzena edició del Congrés bianual de la nostra associació que se celebrarà els dies 8 i 9 de juny de 2022 a l’Auditori del World Trade Center de Barcelona sota el lemaActiva’t!

L’any 2020 va ser un any important per les infermeres, per la campanya Nursing Now a nivell global, però també perquè vam complir els 20 anys del primer congrés que es va fer al World Trade Center de Barcelona. En aquell 2020 vam haver d’anul·lar el nostre Congrés per la Pandèmia de la Covid-19, però volem celebrar-ho ara amb totes vosaltres. I aquest lema s’hi escau més que mai.

Enguany el Congrés té un accent especial en l’Atenció Centrada en la clínica assistencial, com a protagonista de les cures infermeres. Pretenem donar eines i millorar les habilitats en tasques preventives i de promoció de la salut, així com per atendre la cronicitat. El Congrés vol ser un espai de trobada científica, de reflexió i d’aprenentatge.

Us animem a participar-hi!

* Acreditació tramitada pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries (CCFCPS).

Web del Congrés

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore