6 d’abril | Dia Mundial de l’Activitat Física 2022

El proper 6 d’abril es celebra el XII Dia Mundial de l’Activitat Física (DMAF).

El lema d’aquesta edició és «Activa’t i comença a sumar».  L’objectiu del DMAF és promoure l’activitat física com a eina de salut i benestar, i estendre els efectes beneficiosos d’aquesta pràctica enfront del sedentarisme, un dels principals factors de risc de mort als països occidentals.

Des de l’AIFiCC us animem a participar-hi, fer-ne difusió i a dur a terme accions individuals o col·lectives en el marc del Dia Mundial.

Algunes de les activitats organitzades són:

Enquesta poblacional

Fins el 20 de març us encoratgem que feu la màxima difusió possible en el vostre àmbit de l’ENQUESTA POBLACIONAL. Poden participar persones de 15 anys o més. Participar te premi!

Adhesions
També podeu adherir-vos al Dia Mundial de l’Activitat Física compartint el logotip de la vostra entitat en aquest formulari d’Adhesions. 

Registreu les vostres activitats!

Com cada any, podeu contribuir al DMAF organitzant activitats, tant als centres com a escala comunitària. Us presentem algunes idees d’activitats.
Des d’avui i fins el 30 d’abril podeu registrar les activitats que penseu portar a terme o les que ja heu realitzat al formulari individual o al formulari grupal.

Total a informació aquí!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore