Document de consens en inhaladors

Us presentem el “Document de consens en inhaladors”  que ha estat elaborat per membres de les societats científiques de l’AFiCC, la CAMFiC i la SOCAP per facilitar l’elecció del millor dispositiu segons les característiques de cada pacient. Les guies clíniques nacionals i internacionals recomanen l´ús de la via inhalada com la principal en el tractament de les malalties respiratòries cròniques (principalment Asma i MPOC).

A l´hora de prescriure la via inhalada a un pacient cal tenir en compte que el tractament farmacològic s´ha d´adequar al grau de severitat de la malaltia i a la resposta del pacient.

És fonamental seleccionar el dispositiu d´inhalació adequat al pacient entrenar-lo en la tècnica d´inhalació, ja que perquè l´administració per aquesta via sigui efectiva, el pacient ha de realitzar de forma correcta la tècnica.

Veure el document

Veure el resum

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore