Darreres novetats del PAAS (Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable)

De la col·lecció d’infografies i càpsules de vídeo sobre fruites i hortalisses, elaborades en el marc de l’Any Internacional de les Fruites i les Verdures i en el marc de les activitats de promoció del consum responsable d’aquests aliments, arriba la darrera proposta, És temps de cols”, les hortalisses protagonistes de la temporada de fred.En la infografia trobareu dades sobre les zones de cultiu, les característiques nutricionals, les formes de consum i possibilitats gastronòmiques, receptes, estratègies per reduir-ne el malbaratament, etc. Podeu veure totes les infografies disponibles aquí.

També teniu disponible una nova vídeo-càpsula: Fals mite! De mongeta tendra, n’hi ha tot l’any. A l’enllaç següent trobareu totes les vídeo-càpsules de Falses creences sobre fruites i verdures.

Des de l’Associació Menjadors Ecològics (entitat sense ànim de lucre) s’obre la 1a convocatòria per al concurs de cuina Col·lectivitats Saludables i Sostenibles, 2022 amb l’objectiu de promoure receptes més saludables, sostenibles i apetitoses, basades en hortalisses i llegums en l’entorn de la restauració col·lectiva. Si ets cuiner o cuinera, treballes per a les col·lectivitats i t’interessa dinamitzar i donar a conèixer receptes amb verdures i llegums, envia’ns les teves propostes gastronòmiques. El concurs és obert a tot el sector de la restauració en col·lectivitats: escoles, hospitals, residències, menjadors universitaris, menjadors laborals, etc. 

Consulta les bases del concurs i inscriu-te.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore