VACUNAR NO ÉS NOMÉS PUNXAR

Ja es troba disponible l’espot publicitari “Vacunar no és només punxar”, una coproducció del Consell de Col·legis d’Infermeres i Infermers de Catalunya (CCIIC), l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFIIC), el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Barcelona (COIB), el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Girona (COIGI), el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) i el Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Tarragona (CODITA), que posa en valor el lideratge de la infermeria al capdavant de les campanyes de vacunació.

Amb més de 14.000.000 de dosis administrades en poc més d’un any, la Infermeria reivindica el seu paper cabdal i l’expertesa necessaris per fer front a l’alta complexitat que s’amaga darrere del procés d’immunització.

Amb l’objectiu de visibilitzar i donar a conèixer a la població aquesta competència professional, s’ha llançat la campanya ‘Vacunar no és només punxar’. La iniciativa preveu l’emissió d’espots publicitaris, entre els dies 17 i 27 de gener, durant els informatius (‘Telenotícies’ migdia, vespre i comarques) dels dos canals de la televisió pública catalana, TV3 i 3/24; en altres programes de màxima audiència com ‘Els Matins’, o ‘Planta Baixa’, tots dos a TV3; en les plataformes digitals de les sis entitats i altres mitjans de comunicació.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore