Darreres novetats en el marc de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures

Us informem de les últimes novetats en el marc de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures (disponibles a l’espai web Salut amb Fruites i Verdures), liderat pel PAAS (Pla integral per a la promoció de la salut mitjançant l’activitat física i l’alimentació saludable) de l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

  • “És temps de taronges i mandarines”, les fruites protagonistes de la temporada de fred. En la infografia trobareu dades sobre les zones de cultiu, les característiques nutricionals, les formes de consum i possibilitats gastronòmiques, receptes, estratègies per reduir-ne el malbaratament, etc. Podeu veure totes les infografies disponibles aquí.

Per altra banda, el passat dia 16 de desembre es va dur a terme l’acte de cloenda de l’Any Internacional de les Fruites i les Verdures, amb la consellera del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Teresa Jordà, i la secretària de Salut Pública de la Generalitat de Catalunya, Carme Cabezas.A l’acte, que va tenir lloc a la seu de Fundesplai, al Prat de Llobregat, i també hi va participar la presidenta de l’Associació per a les Nacions Unides a l’Estat espanyol, Eulàlia Pascual, i el catedràtic de Salut Pública i rector de la Universitat de La Palmas de Gran Canària, Lluís Serra, així com la directora de Salut Pública i Determinants Ambientals i Socials de la Salut de l’Organització Mundial de la Salut (OMS), María Neira. 

Podeu consultar la nota de premsa i el Manifest per a promoure la Fruita i la Verdura estacional i de proximitat a Catalunya 2021-2025.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore