Màster en Cures Infermeres a l’Atenció Primària (CADI)

l’Institut de Formació Contínua de la Universitat de Barcelona ofereix aquest itinerari online de Màster en Cures Infermeres a l’Atenció Primària (CADI), que s’estructura en dos postgraus que aborden diversos aspectes de salut i malaltia que afecten la persona, la família i la comunitat. El màster està orientat a oferir als infermers/es els recursos necessaris per poder resoldre de manera efectiva els casos i situacions clíniques més rellevants que es presenten en el desenvolupament quotidià de la seva activitat en l’Atenció Primària.

Amb un total de 10 mòduls teòric-pràctics, aquests professionals poden actualitzar i millorar els seus coneixements, habilitats i actituds necessàries per atendre les persones durant tot el seu cicle vital, des de la infància fins al final de la seva vida.

Si ets diplomat/da o graduat/da en Infermeria i vols actualitzar els teus coneixements teòrics i millorar les teves competències i habilitats pràctiques en l’àmbit assistencial de l’Atenció Primària, des de l’AFICC t’animem a inscriure’t!

Els/les socis/es de la Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) tenen un 10% de descompte.

Trobareu tota la informació aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore