Acte de Tancament de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures

Us informem que l’acte de tancament de l’Any Internacional de les Fruites i Verdures es durà a terme el proper dia 16 de desembre a la sala d’actes de la seu de la Fundació Catalana de l’Esplai (Fundesplai).

L’acte està liderat pel Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, en coordinació amb l’Agència de Salut Pública de Catalunya. S’hi pot assistir de forma gratuïta i cal inscriure’s a l’enllaç següent (les places estan limitades a l’aforament de l’espai).

Podeu consultar el programa aquí.

Després de l’acte es podrà visitar l’exposició Menja, Actua, Impacta, de Fundesplai.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore