IV Premis Sanofi Pasteur-AIFiCC-CAMFiC a la innovació en gestió de la vacunació a l’Atenció Primària de Salut 2021-2022

L’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC) i la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (CAMFiC), amb el patrocini de Sanofi Pasteur, convoquen els IV Premis Sanofi Pasteur-AIFiCC-CAMFiC a la innovació en la gestió de la vacunació a l’atenció primària 2021-2022 amb la finalitat de facilitar i fomentar el benchmarking d’experiències d’excel·lència entre els equips d’atenció primària de salut i les persones o grups que treballen amb vacunes.

El termini per a la presentació de treballs restarà obert des del dia 1 de novembre de 2021 fins al 31 de març de 2022. El projecte presentat ha de ser innovador, reproduïble i original. No haver estat premiat.

Premis

  • Un primer premi que està dotat amb la quantitat única i indivisible de 3.000 € i certificació als autors de l’assoliment del premi.
  • Un segon premi que està dotat amb la quantitat única i indivisible de 2.500 € i certificació als autors de l’assoliment del premi.
  • Un tercer premi que està dotat amb la quantitat única i indivisible de 2.000 € i certificació als autors de l’assoliment del premi.

Podeu consultar les bases aquí.

Animeu-vos i envieu el vostre treball!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore