Enquesta Campanya Vacunació AIFiCC

L’Organització Mundial de la Salut, l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT) del Departament de Salut, assessorada pel Consell Assessor de Vacunacions de Catalunya i les societats científiques, recomana que tots els treballadors sanitaris es vacunin contra la grip.

Les cobertures vacunals dels professionals sanitaris van arribar, a la campanya 2020-21, a les dades més altes assolides mai amb un 41,7%, tot i que varia entre els estaments professionals. I ara  comença la campanya de vacunació de dosis addicionals contra la COVID-19 per als professionals sanitaris.

Per aquests motius, volem conèixer si les infermeres i els infermers socis de l’AIFiCC s’han vacunat de la grip en l’actual Campanya de Vacunació Antigripal Estacional 2021-22 i de la dosis addicional de la vacuna contra la COVID-19, i  les seves motivacions per fer-ho o no.

No necessites més d ‘1 minut per complimentar aquest qüestionari. Gràcies per la teva col·laboració.

Aneu a l’enquesta ara

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore