Nota de premsa: El Pla Estratègic Salut i Medi Ambient recull les aportacions realitzades per la Plataforma One Health (Una Sola Salud)

Dilluns, 29 de novembre del 2021.

El Govern va presentar dimecres 24 de novembre el Pla Estratègic Salut i Medi Ambient, que va ser aprovat a la sessió extraordinària del Ple del Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut conjunta amb la Conferència Sectorial de Medi Ambient.

Els elements introduïts proporciona al Pla Estratègic Salut i Medi Ambient el necessari enfocament One Health, que permetrà millorar les accions encaminades a la preservació de la salut de la població.

La Plataforma One Health (Una Sola Salud) és una xarxa d’àmbit estatal que uneix els esforços d’organitzacions col·legials nacionals, associacions i fundacions pertanyents a diferents àmbits i sectors, dotant-la del caràcter interdisciplinari i intersectorial que requereix aquest  enfocament integral de la Salut que promou el concepte One Health.

Llegiu la nota de premsa aquí.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore