Informe de l’OMS: el nombre de fumadors baixa en 20 milions a tot el món des del 2015

L’Organització Mundial de la Salut (OMS) estima que actualment hi ha 1.300 milions de consumidors de tabac al món, davant dels 1.320 milions del 2015. S’espera que aquesta xifra baixi a 1.270 milions el 2025.

Segons el 4t informe de l’OMS sobre tendències mundials en el consum de tabac, fins a 70 països estan ara en camí d’assolir l’objectiu mundial voluntari de reduir el consum de tabac en un 30% entre el 2010 i el 2025, mentre que fa dos anys només 32 països estaven en disposició de fer-ho.

L’OMS insta els països a invertir per ajudar més persones a deixar de fumar, petició a la que es suma l’AIFiCC, per reduir encara més el nombre de pacients que corren el risc d’emmalaltir i morir per causa de malalties relacionades amb el tabac.

Llegir la noticia sencera

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore