Convocatòria XV Premis Estratègia NAOS 2021

Us informem segueix obert el termini per presentar sol·licituds als XV PREMIS ESTRATEGIA NAOS, EDICIÓ 2021 amb l’objectiu de reconèixer i difondre els programes/projectes que fomentin una alimentació saludable i/o la pràctica d’activitat física.

Poden enviar les sol·licituds aquells projectes que no s’han presentat mai i també projectes que hagin optat a aquests Premis i/o que hagin aconseguit un accèssit a altres convocatòries però que no han estat premiats

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el proper 10 de desembre, inclòs.

Des de l’AIFiCC us animem a participar en aquesta convocatòria!

Podeu consultar tota la informació aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore