Webinar “Las Enfermeras líderes de los cuidados a las personas, comunidad y sociedad: ¿Realidad o utopía?”

Ja pots recuperar el Webinar Las Enfermeras líderes de los cuidados a las personas, comunidad y sociedad: ¿Realidad o utopía? del passat 17 de novembre, organitzat per AIFiCC i amb la col·laboració de Hartmann España.

Unes ponents de luxe amb Doris Grinspun, directora de l’Associació Professional d’Infermeria d’Ontario (Canadà), amb la directora de l’ICS, Yolanda Lejardi, amb la representant a Espanya de la campanya del Nursing Now, Adelaida Zabalegui i amb la presidenta de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària (AIFiCC), Alba Brugués. 

Una trobada que va posar sobre la taula temes com la falta de lideratge i d’infermeres,  on es va demanar menys retòrica i més accions en favor de la infermeria però on també es van proposar accions per a millorar les condicions i el reconeixement de les infermeres.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore