Posicionament dels Col·legis d’Infermeres de Catalunya sobre l’intrusisme professional

Amb data 19 de novembre de 2021, el Consell de Col·legis d’Infermeres adverteix de la invasió de competències professionals amb l’excusa de la pandèmia

Els col·legis oficials d’infermeres de Catalunya denuncien l’intrusisme professional que suposen les propostes de creació de noves titulacions i l’assumpció “temporal” d’atribucions i competències professionals pròpies i exclusives de la infermeria per part d’altres professions amb l’excusa de l’emergència de la crisi sanitària.

Des de l’AIFiCC, juntament amb altres 14 societats científiques, ens hi hem adherit, reclamant respecte a la professió infermera, les seves competències i atribucions pròpies, la protecció legal i professional necessària per garantir el benestar de les infermeres alhora que assegurant una atenció sanitària amb qualitat i seguretat per la nostra població.

Veieu el comunicat complet.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore