Edició Tardor de la Setmana Europea del Cribratge del VIH i les hepatitis víriques, del 22 al 29 de novembre 2021

Del 22 al 29 de novembre es celebra la Setmana Europea del Cribratge del VIH i les hepatitis víriques, una iniciativa que s’organitza dos cops a l’any amb l’objectiu de promoure la detecció precoç d’aquestes malalties i incentivar la realització d’aquestes proves.

A Catalunya, un nombre elevat de persones que estan infectades pel VIH i les hepatitis víriques ho desconeixenEl paper del professional sanitari és primordial en el diagnòstic precoç del VIH i les hepatitis ja que s’ha evidenciat que la majoria dels pacients estan d’acord en fer-se les proves si els ho proposa un professional sanitari.

Des del Programa de prevenció, control i atenció al VIH, les ITS i les Hepatitis víriques (PCAVIHV) s’ha creat un espai amb informació adreçada a professionals amb l’objectiu de potenciar l’oferta de les proves i així disminuir el retard en el diagnòstic. LINK CARTELL

Recordar-vos que al Canal Salut trobareu tot el material divulgatiu sobre aquestes proves.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore