XV Congrés de l’AIFiCC

Els dies 8 i 9 de juny de 2022 celebrarem a la ciutat de Barcelona el XV Congrés de l’Associació d’Infermeria Familiar i Comunitària de Catalunya (AIFiCC).

Som una associació que aplega les infermeres d’atenció primària (centres de salut i salut pública), oferim formació continuada per garantir la seva capacitació professional, fomentem la recerca en el nostre àmbit i vetllem pel desenvolupament professional de la nostra especialitat.

Fets històrics com la posada en marxa de la prescripció infermera estan marcant el nostre camí. A més, ens trobem en un moment de gran transcendència en el desenvolupament professional de la nostra professió, on s’espera una gran presència d’infermeres especialistes en familiar i comunitària, tant per la via normal com per la via excepcional. L’evolució de la nostra especialitat suposa un avenç per a l’atenció primària, per al sistema sanitari i per a la societat en general.

Aquest congrés es centrarà en l’Especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària i les seves competències clíniques. El lema del Congrés és “Activa’t” atès que volem fer un pas endavant, lluny ja de la pandèmia Covid-19 i del que ha afectat a l’esfera clínica, de comunitària, docent, formativa i de reunió d’equips.

El Programa Científic s’ha enfocat a la pràctica assistencial, al nostre dia a dia, a donar eines de treball i assessorament a infermeres que treballen a diari en consulta.

Us animem a participar-hi amb els vostres treballs científics per poder compartir la recerca infermera. Us hi esperem a totes!

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore