Taller de formació de formadors sobre el Document de consens en inhaladors

La Societat Catalana de Pneumologia, la Societat Catalana de Medicina Familiar i Comunitària (Camfic) i l’AIFiCC han publicat el document de consens en inhaladors, amb el patrocini de Boehringer Ingelheim.

L’equip docent format per experts dels grups de treballs de l’AIFiCC i la Camfic, impartiran un taller de formació de formadors (TFF) a professionals sanitaris. Llur taller serà de 2 hores lectives amb un representant de cada Equip d’Atenció Primària, amb una sessió d’una hora a cada EAP impartida pels alumnes dels TFF.

L’objectiu és formar als professionals sanitaris en base al document de consens elaborat per la SOCAP, l’AIFiCC i la CAMFiC per facilitar l’elecció del millor dispositiu segons les característiques de cada pacient.
El contingut és el següent:
– Introducció
– Diferents dispositius i les seves característiques
– Elecció del dispositiu segons capacitat inspiratòria
– Elecció del dispositiu segons clínica: Avaluar, Escollir, Entrenar i Reavaluar
– Tècnica d’inhalació

Accedeix al document en format imprimible aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore