Com parlar de les vacunes COVID-19 amb amics i familiars

Els Centres per al Control i la Prevenció de Malalties (CDC) dels EE. UU han proposat un text sobre com comunicar-se amb les persones que encara no s’ha vacunat i persuadir-les.
Les recomanacions, sobre tot es basen en que es facin preguntes obertes, que reconeguin les emocions de les persones que no s’han vacunat, fugint de les crítiques a la seva decisió, i que se’ls pregunti sobre les seves preocupacions respecte a perquè no es vacunen. També, buscar el motiu pel que sí es vacunarien (protegir amics i família, recuperar vida d’abans o tornar a veure amics i familiars) i finalment acompanyar-los en la decisió de vacunar-se (si cal fins al punt de vacunació).

En aquest enllaç, trobareu informació al respecte més detallada.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore