6ª edició del congrés XPatient Barcelona Congress

La 6ª edició del congrés XPatient Barcelona Congress tindrà lloc els dies 28 i 29 de setembre. Es tracta d’un congrés en línia i d’accés gratuït. El XPatient Barcelona Congress és una de les accions principals impulsada per la XPA Barcelona (Experiència del Pacient) -una comunitat de pràctica que aglutina institucions de l’àmbit hospitalari, tecnològic, de la investigació i l’administració- per transformar el model assistencial i que aquest situï el pacient com l’element clau i prioritari. Al congrés es donaran a conèixer les conclusions extretes dels tallers i activitats pròpies de l’XPA Barcelona i es convidarà a la comunitat sanitària a participar dels resultats extrets, per fer aflorar les iniciatives i bones pràctiques i ajudar a implementar-les en el sistema de salut.

Es posarà especial focus en com l’experiència de la pandèmia ha canviat les nostres percepcions i maneres de fer en salut, i l’impacte que ha tingut la tecnologia com acceleradora de processos, ¡amb molts aprenentatges a tots els nivells!

Els eixos temàtics són l’empoderament del pacient i del cuidador: com avaluar i millorar les seves experiències d’usuari, la cocreació amb pacients: procediments participatius on l’usuari és l’actor principal, i la tecnologia a el servei del pacient: eines interactives per donar suport a la cura propi.

Consulta tota la informació sobre el congrés aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore