POSICIONAMENT EN RELACIÓ A LA NOTA INFORMATIVA PER A LA VACUNACIÓ CONTRA LA COVID-19 PER PART DEL PERSONAL TÈCNIC EN CURES AUXILIARS D’INFERMERIA (TCAI)

Ahir dia 2 d’agost, la Directora General de Professionals de la Salut, la Sra. Montserrat Gea Sánchez, va publicar una nota informativa per la que autoritza a les TCAI l’administració de la vacunació contra la COVID-19 a la població.

Manifestem el nostre desacord a aquesta decisió que no és més que una violació de les competències infermeres, és una falta de respecte a la professió infermera i a les infermeres que cada dia estan donant el 100% per 100% en la prevenció i control de la pandèmia.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore