13a edició curs online alimentació infantil de l’ASPCAT

Ja estan obertes les inscripcions a la 13a edició del curs online “Consell alimentari en la infància i l’adolescència”. Aquesta serà la segona edició que es realitza en la nova plataforma promocio.cat, on també podeu trobar la resta de cursos que ofereix l’Agència de Salut Pública de Catalunya (cliqueu aquí per consultar-los).

En aquesta edició s’ofereixen 300 places, que van especialment dirigides a professionals de l’atenció primària. El curs està valorat en 5,8 crèdits pel Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries i té una durada d’unes 40 hores (15 de setembre – 15 de desembre).

Les inscripcions es tancaran en el moment en que s’arribi a les 300 persones inscrites.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore