Enquesta a professionals sobre el procés d’atenció a la salut de les dones en situació de violència masclista

La violència masclista (VM) és un problema estructural que té un impacte inqüestionable sobre la salut física, psicològica i sexual de les dones, entre d’altres. És per aquest motiu que des del Departament de Salut s’està treballant per implementar el nou Model d’atenció a la salut de les dones que viuen o han viscut situacions de violència masclista i la dels seus fills i filles, a Catalunya. La seva implementació vol contribuir a millorar l’abordatge de les violències masclistes i a la salut de les dones i la dels seus fills i filles.

L’objectiu de l’enquesta és conèixer quina és la situació actual sobre la VM en l’àmbit de la salut amb la finalitat de poder avaluar, en un futur, la implementació del nou model. Per això considerem indispensable la vostra experiència de primera línia i la vostra percepció com a professionals.

El qüestionari s’estructura en 5 apartats: a) casos atesos; b) derivacions; c) recursos en el territori; d) eines i recursos per a l’abordatge biopsicosocial i e) característiques sociodemogràfiques. La seva duració és d’uns 30 minuts aproximadament. Els anys de referència són 2019 i 2020 atès que la realitat de les violències masclistes i la seva atenció pot haver variat a causa de la pandèmia de la COVID-19.

Us sol·licitem i agraïm per endavant, la vostra col·laboració contestant el qüestionari.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore