XPatient Barcelona Congress

L’XPatient Barcelona Congress és una de les accions principals impulsada per l’XPA Barcelona (Experiència del Pacient) -una comunitat de pràctica que aglutina institucions de l’àmbit hospitalari, tecnològic, de la recerca i l’administració- per tal de transformar el model assistencial i que aquest situï el pacient com a l’element clau i prioritari. Avui dijous 8 de juliol s’obriran les inscripcions a la 6a edició de l’XPatient Barcelona Congress que tindrà lloc els dies 28 i 29 de setembre, en format virtual.

En el congrés es donaran a conèixer les conclusions extretes dels tallers i activitats pròpies de l’XPA Barcelona i es convidarà a la comunitat mèdica a participar dels resultats extrets, per tal de fer aflorar les iniciatives i bones pràctiques i ajudar a implementar-les en el sistema de salut.

Els objectius del congrés són donar a conèixer la tasca i les conclusions dels tallers realitzats per la Comunidad de Pràctica, detectar les bones pràctiques i promoure la seva implantació en el sistema de salut, fer aflorar la recerca que s’està duent a terme en el camp de la millora de la qualitat assistencial, i esdevenir el punt de trobada anual dels professionals que treballen en la millora de la qualitat assistencial i les empreses de serveis amb solucions per aquest sector.

Consulta tota la informació del congrés aquí

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore