Informació per la ciutadania: què cal saber sobre la vacuna de la COVID-19 que m’administraran?

La vacunació té com a objectiu arribar a la immunitat de grup, la qual cosa és fonamental per minimitzar els efectes de la pandèmia; quan una part de la població ja té els anticossos proporcionats per la vacuna, el virus queda bloquejat i disminueixen la seva propagació i els contagis fins a un nombre residual.

Salut continua posant a l’abast de la ciutadania informació sobre la campanya de vacunació de la COVID-19. Actualment estan disponibles quatre vacunes: Vaxzevria (Oxford/AstraZeneca) i Johnson&Johnson /Janssen. Abans d’aprovar-ne l‘ús, aquestes vacunes han estat avaluades de manera rigorosa mitjançant un procediment que garanteix que compleix en els estrictes requisits de qualitat, seguretat i a persones sanes, el grau d’exigència per superiors als seus riscos.

Malgrat són diferents, totes protegeixen contra la COVID-19 greu. Totes han estat avaluades per separat i no s’han comparat entre elles. Aquestes vacunes tenen un bon perfil de seguretat i la majoria de les reaccions adverses que poden aparèixer són lleus.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore