Nova edició de la Beca Celíacs de Catalunya per a un projecte de recerca sobre la malaltia celíaca

Avui l’Associació Celíacs de Catalunya ha fet pública la convocatòria d’una nova edició de la Beca Celíacs de Catalunya per a un projecte de recerca sobre la malaltia celíaca, la dermatitis herpetiforme o la sensibilitat al gluten/blat no celíaca. Aquest any, però, és el primer en el qual aquesta iniciativa adopta el nom del Doctor Vicente Varea. La Junta Directiva de l’Associació Celíacs de Catalunya ha decidit canviar el nom de la Beca i atorgar el reconeixement a títol pòstum a aquest Doctor en reconeixent a la trajectòria professional, el compromís i les investigacions realitzades entorn la Malaltia Celíaca.

L’Associació Celíacs de Catalunya és especialment conscient de la necessitat d’impulsar la recerca sobre les patologies relacionades amb la ingesta de gluten i per això vol mostrar el seu suport i reconeixement a les persones que treballen en la recerca d’aquestes malalties, presentant la beca ‘Vicente Varea 2021’  dotada amb 10.000 € per al millor projecte d’investigació científica sobre aquestes patologies i el seu tractament.

Els temes de recerca admesos a la convocatòria van des de qüestions mèdic-científiques fins a tecnologia dels aliments. D’igual manera que en edicions anteriors, l’avaluació dels projectes la realitzarà l’Agència de Gestió d’Ajuts Universitaris i de Recerca de la Generalitat de Catalunya (AGAUR) aportant al procés objectivitat, independència i qualitat de les avaluacions.

Tots els candidats hauran d’enviar el projecte i la documentació requerida a les bases de la convocatòria a [email protected] abans del 3 de setembre i la decisió del jurat sobre el projecte seleccionat es comunicarà el mes de novembre

A continuació disposeu dels documents en pdf de la convocatòria on es detalla la informació completa i també els enllaços del nostre web. 

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore