Carta de FAECAP i AEC al Ministeri d’Universitats

Les dues societats sol·liciten la publicació de la data de la prova per a l’accés a l’Especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària, abans de el període de vacances.

El passat mes d’abril van contactar amb FAECAP per consensuar nova data de celebració de la prova extraordinària d’accés a l’Especialitat d’Infermeria Familiar i Comunitària, atès que el procés de vacunació en el qual estem immersos suposava un greu inconvenient per a les infermeres que volguessin presentar a la mateixa.

En aquest mateix sentit, va quedar pendent la publicació oficial de la convocatòria que es sol·licita ens facilitessin abans de l’esmentada publicació. Com que en breu entrarem en període de vacances i per tal que les infermeres puguin planificar la seva activitat en funció de la data de celebració de la prova és pel que FAECAP i AEC preguen els informin respecte al temps que es va sol·licitar es faci pública la convocatòria abans de el període vacacional.

Associat i aprofita tots els avantatges

Rebràs informació, novetats i notícies. Tot relacionat amb l’associació.

XARXES SOCIALS

CONTACTA

© All Rights Reserved. Dissenyat per    Magnore